10/25/2015

Tres platos humildes pero sabrosos / Three humble although tasty dishes

Paella.
Se trata de un plato humilde con enorme tradición e historia en la Comunidad Valenciana. La popularidad de este plato ha hecho que, en la actualidad, se haya expandido con gran cantidad de variantes adaptadas en los ingredientes a las diversas regiones de la cocina española.

"Paella": It is a humble dish with great tradition and history in Valencia. The popularity of this dish is such that, at present, there are many variations in ingredients adapted to different regions in Spanish cuisine.


Paella
Tortilla de patata
Una comida española clásica: huevos batidos con patatas ,todo ello frito

"Spanish omelette": A classic Spanish meal: beaten eggs with potatoes and then fried all together. 

Tortilla de patata

Gazpacho
Es una sopa fría con ingredientes como el aceite de oliva, vinagre y hortalizas crudas: generalmente tomates, pepinos, cebollas, pimientos y ajo.

"Gazpacho soup": A cold soup with ingredients such as olive oil, vinegar and raw vegetables: usually tomatoes, cucumbers, onions, peppers and garlic.

Gazpacho

Migas de Teruel
Este plato tiene como base el pan. Consiste en trocear pan y dejarlo a remojar en sal y agua durante un día, después freírlo con ajo y aceite. Se puede acompañar con chorizo o incluso racimos de uvas.

"Crumbs of Teruel": This dish, is based on bread. It consists of slicing bread to leave it to soak in salty water for a day, then fry it with garlic and oil. It can be served with chorizo or even grapes.

Migas Turolenses


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